fredag 22 jun 2018

Tromsø: Advokat med spesialområde innen erstatnings- og helserett

Dersom du har vært utsatt for en plutselig ulykke eller fått en uventet sykdom har vi erfaring med at dette vil kunne skape usikkerhet og utrygghet inntil du har fått den hjelp du har krav på fra forsikringsselskap eller NAV.

Mange opplever at de har behov for en profesjonell støttespiller som kan gi råd og håndtere de ofte omfattende saksdokumentene.

Med en av våre erfarne personskadeadvokater ved din side vil dine muligheter for å få medhold i din sak øke i forhold til om du velger å håndtere saken selv eller om du benytter en advokat uten erfaring fra personskadeområdet.

Våre advokater er spesialister innen forsikrings- og erstatningsrett, og på håndtering av yrkesskader, trafikkskader, voldsskader, og pasientskader. I tillegg har vi en allsidig praksis med vekt på saker om arbeidsavklaringspenger og uføretrygd.

Dersom du er rammet av kroniske smerter, konsentrasjonssvikt, hukommelsestap, hodepine, tinnitus, svimmelhet, utmattelse, lysskyhet, depresjon eller PTSD, for å nevne noen typiske ulykkesrelaterte helseplager, kan dette skyldes en hendelse/sykdom som gir deg et rettmessig krav på økonomisk støtte/erstatning. Dette er helseplager som kan følge nakkeskader, whiplash (nakkesleng), hjernerystelser, psykiske traumer og andre skader på kroppen.

Vi har lang erfaring i å vurdere hvilke erstatninger og trygderettigheter du har krav på.

Dersom du har behov for hjelp, har spørsmål, eller bare ønsker råd om din helsetilstand kan utløse økonomiske krav, eller andre rettigheter, ønsker vi å hjelpe deg ved å tilby inntil en halv time fri veiledning. Vi påtar oss også saker som faller inn under ordningen med fri rettshjelp.

Ta kontakt på telefon 32 89 06 32 / 901 52 780 eller klikk her for å komme til vår kontaktside. Du kan også sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vennlig hilsen

Advokat Geir Atle Gregussen

Vi ringer tilbake

Ring oss på 901 52 780 eller skriv inn ditt navn og telefonnummer så ringer vi deg

Kontaktskjema


Søk i nettsider